Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021

ΟΡΓΙΑΣΑΝ ΞΑΝΑ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

 

Την Τρίτη 9/3 στη Νέα Σμύρνη, χιλιάδες νέοι και εργαζόμενοι διαδήλωσαν μαζικά για να διαμαρτυρηθούν και να καταγγείλουν τα ακραία περιστατικά αστυνομικής βίας και καταστολής (βλέπε εδώ). Οι συμμορίες ΜΑΤ - ΟΠΚΕ - ΔΡΑΣΗ επιτέθηκαν με απίστευτο μένος στη διαδήλωση ρίχνοντας τόνους χημικών και ξυλοκοπώντας αδιακρίτως όποιον έβρισκαν μπροστά τους με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό τουλάχιστον 15 διαδηλωτών ενώ προχώρησαν και σε 10 συλλήψεις. Αποκορύφωμα της  βαρβαρότητας των πραιτοριανών των Μητσοτάκη - Χρυσοχοΐδη ήταν η σύλληψη νεαρού μέσα σε πολυκατάστημα! Αστυνομικοί της ομάδας ΔΡΑΣΗ αφού τον έσυραν βίαια εκτός του καταστήματος τον ξυλοκοπούσαν ανελέητα ενώ ήταν πεσμένος στο έδαφος. Τα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο αποδεικνύουν περίτρανα την δολοφονική μανία των αστυνομικών. Σε ένα εξ αυτών διακρίνεται αστυνομικός να σημαδεύει διαδηλωτές με όπλο ενώ σε άλλο βίντεο αστυνομικοί της ΔΡΑΣΗ ουρλιάζουν με μίσος «πάμε να τους τελειώσουμε», «να τους σκοτώσουμε». 

Ο Μητσοτάκης σε διάγγελμά του ζήτησε από τους πολίτες «αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία», την ίδια στιγμή που οι ανεξέλεγκτοι μηχανισμοί καταστολής τρομοκρατούν και δέρνουν χωρίς έλεος νέους και εργαζόμενους. Η άθλια κυβέρνηση της ΝΔ έχει κηρύξει τον πόλεμο σε ολόκληρη την κοινωνία με πρόσχημα την πανδημία του κορονοϊού. Οικοδομεί ένα αστυνομοκρατούμενο κράτος για να τρομοκρατεί όποιον αντιστέκεται και διαμαρτύρεται ενάντια στην εγκληματική πολιτική της. 

Μοναδική διέξοδος για τους νέους, τους εργαζόμενους και τους φτωχούς είναι να στηριχθούμε στις δικές μας δυνάμεις. Με μαζικούς και μαχητικούς αγώνες να βάλουμε φρένο στην αστυνομοκρατία, την κρατική καταστολή και τα χουντικής έμπνευσης σχέδια της κυβέρνησης.


ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΨΩΜΙ - ΥΓΕΙΑ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ – ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ


•ΚΑΜΙΑ ΔΙΩΞΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ 
•ΚΑΤΩ Η ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ
•ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΜΑΤ - ΟΠΚΕ - ΔΡΑΣΗ
•ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ