Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024

Η Γάζα ισοπεδώθηκε, σειρά έχει η Δυτική Όχθη

 

Το κράτος δολοφόνος του Ισραήλ συνεχίζει την σφαγή του Παλαιστινιακού λαού με βάρβαρες επιθέσεις στην Δυτική όχθη. Από τις 28 Αυγούστου, οι νεκροί έχουν ξεπεράσει τους 33 και οι τραυματίες τους 130 ενώ συνολικά στην Δυτική όχθη έχουν δολοφονηθεί 637 Παλαιστίνιοι. Μέσα σε 10 μέρες, η Δ. Όχθη αρχίζει να θυμίζει τη Γάζα, με δρόμους, κτήρια, καταυλισμούς ακόμα και ολόκληρες συνοικίες να καταστρέφονται ολοσχερώς από τα Ισραηλινά πυρά. Παρόλο που όλοι οι δυτικοί που στηρίζουν την γενοκτονία υποστηρίζουν πως το κάνουν αποκλειστικά στο όνομα της πάταξης της «τρομοκρατικής» Χαμάς συνεχίζουν αυτές τις δολοφονικές επιθέσεις και στη Δ. Όχθη όπου δεν υπάρχουν δυνάμεις της «Χαμάς».

Σχεδόν 11 μήνες μετά την δίκαιη ένοπλη αντεπίθεση των παλαιστινίων, το σιωνιστικό κράτος δολοφόνος του Ισραήλ με την πλήρη στήριξη των δυτικών ιμπεριαλιστών, έχει ξεκινήσει μια άνευ προηγουμένου γενοκτονία. Οι νεκροί ανέρχονται στους 41.000 ενώ αν συνυπολογίσουμε τους αγνοούμενους που βρίσκονται κάτω από τα χαλάσματα, ο αριθμός αυτός ανέρχεται στους 200.000(!). Η Γάζα έχει ισοπεδωθεί πλήρως ενώ όσοι παλαιστίνιοι έχουν βρει καταφύγιο στην Δυτική όχθη είτε πεθαίνουν από την πείνα, την δίψα, τις επιδημίες είτε βασανίζονται από τον Ισραηλινό στρατό. Οι σιωνιστές, δεν έχουν σκοπό να σταματήσουν μέχρι να κάμψουν την Παλαιστινιακή αντίσταση, μέχρι να αφανίσουν και τον τελευταίο Παλαιστίνιο.

Οι Δυτικοί ιμπεριαλιστές στηρίζουν ολόψυχα το σιωνιστικό κράτος δολοφόνο του Ισραήλ στέλνοντας εξοπλισμούς , αναπαράγοντας την σιωνιστική προπαγάνδα μέσω των ΜΜΕξαπάτησης και καταστέλλοντας άγρια τις διαδηλώσεις αλληλεγγύης υπέρ του Παλαιστινιακού αγώνα. Ανάμεσα στους πιο ένθερμους υποστηρικτές του Ισραήλ η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει δαπανήσει πακτωλούς χρημάτων σε εξοπλισμους, στέλνει φρεγάτες στην Ερυθρά Θάλασσα, παραχωρεί λιμάνια και στρατόπεδα για τον πολεμικό ανεφοδιασμό του Ισραήλ συμμετέχοντας έτσι ενεργά στον πόλεμο. Η κατάσταση στην Μ. Ανατολή είναι εξαιρετικά επικίνδυνη με την ανθρωπότητα να βρίσκεται ολοένα και περισσότερο μπροστά στον κίνδυνο ενός γενικευμένου πολέμου που ακόμα και χωρίς την χρήση πυρηνικών μπορεί να οδηγήσει στον αφανισμό της.

Εργαζόμενοι, νεολαία και φτωχά λαϊκά στρώματα δεν πρέπει να μείνουμε σιωπηλοί μπροστά στην κτηνωδία και την φρίκη του πολέμου. Απέναντι σε αυτά τα εγκλήματα μόνη λύση είναι η αλληλεγγύη των λαών. Μόνο με ένα διεθνές αντιπολεμικό κίνημα ενάντια στον σιωνισμό, τον ιμπεριαλισμό και τις φιλοπόλεμες νεοφιλελεύθερες κυβερνήσεις μπορούμε να δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας στον Παλαιστινιακό λαό και να υπερασπιστούμε τις ζωές μας.

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΨΩΜΙ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΥΓΕΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΑΠΌΣΥΡΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ – ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ

  • ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ
  • ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ – ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ
  • ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΚΡΑΤΟΣ