Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024

ΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

 

Το βόρειο τμήμα της Λωρίδας και η πόλη της Γάζας έχουν ισοπεδωθεί σχεδόν ολοκληρωτικά την ίδια στιγμή που οι αιματηροί βομβαρδισμοί απο το Ισραήλ συνεχίζονται. Η δραματική κατάσταση για τον παλαιστινιακό λαό δεν έχει τελειωμό καθώς χιλιάδες βρίσκονται εγκλωβισμένοι στα συντρίμμια, αγνοούμενοι, εκτοπισμένοι και οι αριθμοί των νεκρών και των τραυματισμένων όλο και αυξάνονται.

Μετά από την δίκαιη και επιβαλλόμενη επίθεση Παλαιστίνιων μαχητών στο νότιο Ισραήλ στις 7/10, το Ισραήλ έχει ξεκινήσει μια επιχείρηση εξόντωσης του παλαιστινιακού λαού. Ο απολογισμός των πρώτων 80 ημερών από το ξεκίνημα της επίθεσης του Ισραήλ είναι 1.745 εν ψυχρώ εκτελεσμένοι, πάνω από 24.000 νεκροί (εκ των οποίων 8.500 παιδιά και 6.300 γυναίκες). Οι τραυματίες φτάνουν τους 54.536 όπου οι περισσότεροι θα προστεθούν στις λίστες των νεκρών καθώς δεν υπάρχει καμία ιατρική περίθαλψη (τα 27 από τα 35 νοσοκομεία είναι εκτός λειτουργίας) και η βοήθεια φτάνει με το σταγονόμετρο. Ακόμα 475.000 πάσχουν από μεταδοτικές ασθένειες, καθώς 2,3 εκατομμύρια άνθρωποι ζουν ο ένας  πάνω στον άλλον σε άθλιες συνθήκες με τεράστιες ελλείψεις σε καθαρό νερό, τρόφιμα, και φάρμακα.

Αυτό που συμβαίνει αυτή την στιγμή στον λαό της Παλαιστίνης είναι μια γενοκτονία, ένα σύγχρονο ολοκαύτωμα που τίποτα δεν έχει να ζηλέψει από τις πρακτικές των Ναζί. Το σιωνιστικό κράτος – δολοφόνος του Ισραήλ έχει την απόλυτη έγκριση  και στήριξη από ΕΕ και ΗΠΑ ώστε να συνεχίσει να τρομοκρατεί και να δολοφονεί το λαό της Παλαιστίνης κάτι που κάνει εδώ και 75 χρόνια. Θέλουν να συνεχίσουν τις εμπορικές, οικονομικές, πολιτικές και στρατιωτικές συμφωνίες, αλλά και να διατηρήσουν το Ισραήλ σαν σύμμαχο στη περιοχή, για αυτό στηρίζουν με τόση μανία αυτή τη γενοκτονία. Μόνο στο διάστημα των πρώτων 80 ημερών οι ΗΠΑ έστειλαν 230 μεταφορικά αεροσκάφη και 20 πλοία φορτωμένα με όπλα. Συνολικά μέχρι στιγμής έχουν χρησιμοποιηθεί 58.000 τόνοι ισχυρών εκρηκτικών που ισοδυναμούν με δύο πυρηνικές βόμβες. Η χώρα μας εμπλέκετε άμεσα στην γενοκτονία που συμβαίνει τώρα στην Παλαιστίνη καθώς έχει στείλει ελληνική φρεγάτα ως συνοδεία σε ΝΑΤΟικό αεροπλανοφόρο και παραχωρεί στρατιωτικές βάσεις σαν ορμητήρια για τη σφαγή.

Για να ενισχύσουμε τον αγώνα των Παλαιστινίων θα πρέπει να χτυπήσουμε την δικιά μας κυβέρνηση ώστε να καταργηθεί ο άξονας Ελλάδας – Ισραήλ και να διακοπεί κάθε συνεργασία με το ισραηλινό κράτος. Μόνο με μαχητικά μέσα πάλης μέσα από χώρους δουλειάς, σχολές και γειτονιές μπορούμε να βάλουμε ένα φρένο στη συμμετοχή της χώρας μας σε αυτή τη σφαγή.


ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΨΩΜΙ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΥΓΕΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΑΠΌΣΥΡΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ – ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ

·         ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ

·         ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ – ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ

·         ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΚΡΑΤΟΣ