Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023

ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ : ΣΤΗ ΤΡΙΤΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ

Δίχως σταματημό και με μεγαλύτερη ένταση συνεχίζονται οι βομβαρδισμοί στη γάζα. Οι επιθέσεις στοχεύουν τις πόλεις Τζαμπάλια και τη Σουτζάιγια (στα βόρεια), καθώς και την πόλη Χαν Γιουνίς, κοντά στο νότιο πέρασμα της Ράφα. Τα ισραηλινά άρματα μάχης εισβάλλουν στη λωρίδα της Γάζας με απώτερο σκοπό να αποκόψουν κάθε μορφή ανθρωπιστικής βοήθειας, καυσίμων και φαρμάκων. Το αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης είναι τουλάχιστον 45 νεκροί και εκατοντάδες τραυματίες σε κατοικίες στη Ντέιρ αλ Μπαλάχ (κεντρικό τμήμα της Λωρίδας της Γάζας).

Με αφορμή την αντεπίθεση του παλαιστινιακού λαού στις 7/10 το κράτος δολοφόνος του Ισραήλ προχωρά κυριολεκτικά στη γενοκτονία των παλαιστινίων. Χρησιμοποιούν ως δούρειο ίππο τη «τρομοκρατία» της Χαμάς ενώ ταυτόχρονα διαπράττουν τα πιο ειδεχθή εγκλήματα πολέμου στη σύγχρονη Ιστορία (Βομβαρδισμοί σε άμαχο πληθυσμό, σε νοσοκομεία, σχολεία κ.α.). Ο θάνατο και η καταστροφή έχουν γίνει καθημερινότητα για το παλαιστινιακό λαό με τουλάχιστον 16.248 νεκρός (7.112 παιδιά και 4.885 γυναίκες) και εκατοντάδες χιλιάδες τραυματίες. Την ίδια στιγμή τις πληγείσες περιοχές μαστίζουν και οι αρρώστιες αφού ολόκληρες συνοικίες έχουν μείνει χωρίς τρόφιμα και νερό και με ένα σύστημα υγείας χωρίς εξοπλισμό το οποίο βομβαρδίζεται και καλείται να περιθάλψει χιλιάδες ασθενείς.

Όλες σχεδόν οι κυβερνήσεις της Δύσης έχουν ταχθεί στο πλευρό του φασίστα Νετανιάχου, στέλνοντας πακτωλούς χρημάτων και στρατιωτικούς εξοπλισμούς στο σιωνιστικό κράτος. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δήλωσε αποχή από το ψήφισμα του ΟΗΕ για εκεχειρία στηρίζοντας ανοιχτά την σφαγή των παλαιστινίων αμάχων. Συνεχίζει να μετατρέπει την Ελλάδα σε μια απέραντη ΝΑΤΟικη βάση που θα λειτουργεί σαν ορμητήριο από το οποίο θα στέλνονται στρατεύματα και εξοπλισμοί που θα δολοφονούν τους λαούς της Μέσης Ανατολής για τα συμφέροντα των μεγάλων δυνάμεων. Το πανίσχυρο στρατιωτικά ισραηλινό κράτος με τη συναίνεση ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ τρομοκρατεί και τον λαό της Παλαιστίνης για πάνω από 75 χρόνια. Για αυτό η αντεπίθεση στη τρομοκρατία την οποία βιώνουν τόσα χρόνια είναι ένας αγώνας δίκαιος για την ίδια τους την ύπαρξη.

Η αλληλεγγύη των λαών ενάντια στη γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού είναι εμφανής, με μαζικά συλλαλητήρια και διαδηλώσεις σε όλο το κόσμο. Ακολουθώντας τον ίδιο δρόμο να οργανώσουμε μαζικούς αγώνες διαρκείας ώστε να αποτρέψουμε οποιαδήποτε εμπλοκή της χώρας μας στη σφαγή που πραγματοποιεί το σιωνιστικό Ισραήλ.


ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΨΩΜΙ - ΠΑΙΔΕΙΑ - ΥΓΕΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ - ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ

· ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ

· ΚΑΤΩ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ – ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ

· ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΚΡΑΤΟΣ