Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023

ΗΠΑ ΚΑΙ ΝΔ ΟΠΛΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΣΟΥΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΣΦΑΓΗΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ

Στις 9-10/10, φορτηγό πλοίο των ΗΠΑ κατέφτασε στη Θεσσαλονίκη ξεφορτώνοντας συνολικά 335 τεμάχια εξοπλισμού, ανάμεσά τους και 35 ελικόπτερα, κάνοντας έτσι ξεκάθαρη τη στήριξη της Ελλάδας στη σφαγή του Παλαιστινιακού λαού. Στην Σούδα αυτήν την στιγμή, τριάντα αεροσκάφη είναι σταθμευμένα, συμπεριλαμβανομένων οκτώ εναέριων δεξαμενόπλοιων ανεφοδιασμού και 10 μεταγωγικών αεροπλάνων, σύμφωνα με πληροφορίες. Επιπρόσθετα, στη βάση υπάρχει μεγάλος αριθμός Αμερικάνων πεζοναυτών.

Η εμπλοκή της εγκληματικής κυβέρνησης Μητσοτάκη στην γενοκτονία που διαπράττει το σιωνιστικό κράτος – δολοφόνος του Ισραήλ συνεχίζει να μεγαλώνει. Η Ελλάδα για άλλη μια φορά φανερώνει την υπακοή της προς τους τρομοκράτες των ΗΠΑ που βοηθώντας το Ισραηλινό κράτος έχουν ήδη βομβαρδίσει το νοσοκομείο της Γάζας και αποκλείσει οποιαδήποτε βοήθεια προς τον Παλαιστινιακό λαό. Επιπλέον, η ελληνική κυβέρνηση έχει στείλει την φρεγάτα «ΨΑΡΑ» συνοδεία σε αμερικανικό αεροπλανοφόρο στη περιοχή και το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας αξιοποιείται από τις ΗΠΑ και τις χώρες του ΝΑΤΟ ως κόμβος ανεφοδιασμού και στάθμευσης. Παράλληλα τμήμα του λιμανιού αποκλείστηκε με κοντέινερ και χαρακτηρίστηκε ως Προσωρινή Στρατιωτική Ζώνη!

Η λωρίδα της Γάζας βρίσκεται σε πλήρη αποκλεισμό, χωρίς νερό τρόφιμα, ρεύμα ή καύσιμα, ενώ η στρατιωτική ηγεσία του Ισραήλ μιλάει για σύγκρουση με «ανθρώπινα ζώα». Ο Παλαιστινιακός λαός βομβαρδίζεται και ζει υπό αυτό το καθεστώς κατοχής για πάνω από 75 χρόνια και τα βασανιστήρια απέναντί του ολοένα αυξάνονται, με τη πλήρη στήριξη ή αδιαφορία των δυτικών δυνάμεων. ΗΠΑ και ΕΕ προκειμένου να συνεχίσουν ατάραχες τις οικονομικές, εμπορικές, στρατιωτικές και πολιτικές συναλλαγές τους στρατεύονται με το κράτος – δολοφόνο και συνεχίζουν να το τροφοδοτούν με εξοπλισμούς και βάσεις.

Πρέπει να απαιτήσουμε τη παύση κάθε ενίσχυσης και συνεργασίας της χώρας μας με το ακροδεξιό και αντιδραστικό μόρφωμα του Ισραήλ αλλά και με τις ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και ΕΕ που το ενισχύουν και το τροφοδοτούν. Με έναν διεθνιστικό αντιπολεμικό αγώνα να σταματήσουμε τις δολοφονίες αμάχων στο όνομα του κέρδους και να παλέψουμε μαζί με τον Παλαιστινιακό λαό στον ηρωικού αγώνα του για λευτεριά.

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΨΩΜΙ - ΠΑΙΔΕΙΑ - ΥΓΕΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ - ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ

· ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ

· ΚΑΤΩ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ – ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ

· ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΚΡΑΤΟΣ