Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023

ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΛΑΟ: ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ

 

Συνολικά από τις 7/10 ο αριθμός των νεκρών παλαιστίνιων στην Γάζα από τις ισραηλινές επιθέσεις έχει φτάσει τουλάχιστον τους 5.087 ανθρώπους, εκ των οποίων 2.230 παιδιά,  ενώ οι τραυματίες ξεπερνούν τους 15.000. Η δραματική κατάσταση για τον παλαιστινιακό λαό συνεχίζεται καθώς χιλιάδες βρίσκονται εγκλωβισμένοι σε συντρίμμια, αγνοούμενοι ή εκτοπισμένοι.

Στις 18/10 η ισραηλινή αεροπορία βομβάρδισε το νοσοκομείο της Γάζας με αποτέλεσμα πάνω από 500 νεκρούς, όπου οι περισσότεροι από αυτούς ήταν γυναίκες και παιδιά. Ο αποκλεισμός της λωρίδας της Γάζας οδηγεί χιλιάδες παλαιστίνιους να ζουν αυτήν την στιγμή χωρίς νερό, τρόφιμα και ρεύμα. Ταυτόχρονα συνεχίζονται οι ελλείψεις φαρμάκων με αποτέλεσμα να αυξάνονται καθημερινά οι θάνατοι ακόμα και από απλές ασθένειες. Τεράστιες είναι και οι ζημίες που έχουν υποστεί τα νοσοκομεία από τους βομβαρδισμούς με αποτέλεσμα από τα 10 νοσοκομεία που είχαν μείνει πλέον να λειτουργεί μόνο το ένα. Την ίδια στιγμή το Ισραήλ έχει μοιράσει όπλα σε πάνω από 10.000 εξτρεμιστές Ισραηλινούς έποικους σε παλαιστινιακά εδάφη ώστε να εντείνει το πογκρόμ ενάντια στους παλαιστίνιους.

Η εξόντωση του παλαιστινιακού λαού από το ισραηλινό κράτος με διαρκείς σφαγές αμάχων και παιδιών, με εκτοπίσεις, αρπαγή γης και τη φυλάκιση επί της ουσίας 2.500.000 ανθρώπων δεν ξεκίνησε τώρα αλλά συμβαίνει για πάνω από 75 χρόνια. Το ισραηλινό κράτος έχει την απόλυτη έγκριση και στήριξη της ΕΕ και των ΗΠΑ ώστε να συνεχίζει να δολοφονεί. Τόσα χρόνια είχαν κλείσει τα μάτια τους για τις σφαγές παλαιστίνιων και τώρα καθώς έχουν οικονομικά και στρατιωτικά συμφέροντα από το Ισραήλ έχουν ταχθεί στο πλάι του και ονομάζουν τους παλαιστίνιους τρομοκράτες. Παραμένοντας πιστό σκυλί των δυτικών δυνάμεων η Ελλάδα έχει στείλει τη φρεγάτα «ΨΑΡΑ» σαν συνοδεία στα αμερικάνικα αεροπλανοφόρα στη περιοχή, στηρίζοντας ανοιχτά τη γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού και εμπλέκοντας μας σε μια πολύ πιθανή γενίκευση των συγκρούσεων.

Ο αγώνας των παλαιστινίων δεν είναι τρομοκρατία. Να καταργηθεί ο άξονας Ελλάδας-Ισραήλ και να διακοπεί κάθε στρατιωτική συνεργασία με το ισραηλινό κράτος. Δεν πρέπει να αφήσουμε τον παλαιστινιακό λαό μόνο του αλλά θα πρέπει όχι μόνο να δείξουμε αλληλεγγύη στον αγώνα του, αλλά θα πρέπει να παλέψουμε μαζί του ενάντια στις σφαγές του σιωνιστικού κράτους.

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΨΩΜΙ - ΠΑΙΔΕΙΑ - ΥΓΕΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ - ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ

 

·  ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ

·  ΚΑΤΩ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ – ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ

·  ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΚΡΑΤΟΣ