Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023

Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ

 

Στις 3/7 το Ισραήλ εξαπέλυσε την μεγαλύτερη στρατιωτική του επιχείρηση εδώ και 20 χρόνια στην Τζενιν στη Δυτική Όχθη της Παλαιστίνης. 3000 πρόσφυγες αναγκάστηκαν να φύγουνε από τον καταυλισμό ενώ υπάρχουν ήδη τουλάχιστον 12 νεκροί και 100 τραυματίες. Στον καταυλισμό αυτό ζουν συνολικά 18.000 Παλαιστίνιοι σε άθλιες συνθήκες γκέτο, αφού η Ισραηλινή κυβέρνηση τον χαρακτηρίζει σαν κέντρο τρομοκρατίας. Στις 5/7 το Ισραήλ εξαπέλυσε αεροπορική επίθεση και στη Λωρίδα της Γάζας.

Για άλλη μια φορά η ακροδεξιά κυβέρνηση του Ισραήλ, με τις ΗΠΑ-ΕΕ στο πλευρό της, επιτίθεται βάναυσα στον λαό της Παλαιστίνης βαφτίζοντας τις επιδρομές «αντιτρομοκρατική» προσπάθεια. Τον τελευταίο χρόνο έχει αυξηθεί η επιθετικότητα του Ισραήλ στη Δυτική Όχθη και τη Λωρίδα της Γάζας με συνολικά πάνω από 190 νεκρούς Παλαιστίνιους.

Ο μόνος τρόπος να σταματήσει η σφαγή του Παλαιστινιακού λαού είναι η αλληλεγγύη και στήριξη από τους λαούς όλου του κόσμου. Η Παλαιστίνη παλεύει εδώ και χρόνια για την δημιουργία ανεξάρτητου κράτους στα εδάφη της με τις σιωνιστικές κυβερνήσεις του Ισραήλ να εντείνει ολοένα και περισσότερο τις βίαιες συγκρούσεις και τους βομβαρδισμούς.

Πρέπει να στηρίξουμε με κάθε τρόπο τον αγώνα του Παλαιστινιακού Λαού. Οι εργαζόμενοι, οι νέοι και οι φτωχοί δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν. Η μόνη διέξοδος από τα δεσμά των πολέμων, της ακρίβειας και της φτώχειας είναι οι κοινοί μας αγώνες και η δημιουργία ενός μαζικού αντιπολεμικού κινήματος που θα αντιτίθεται και θα αντιπαλεύει όλες τις πολεμοχαρείς κυβερνήσεις.

 

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΨΩΜΙ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΥΓΕΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ – ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ

 

  • ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΛΑΟ!
  • ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΠΑΥΣΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ – ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΗΝΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
  • ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ – ΣΤΑΜΑΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ