Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022

ΝΔ: ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ


O υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, στην επίσκεψή του στον δήμο Καισαριανής ανακοίνωσε πως 600 νέοι ειδικοί φρουροί θα αναλάβουν υπηρεσία στην Αττική από τον προσεχή Ιανουάριο. Στην συνέχεια τόνισε πως «η Καισαριανή του αύριο πρέπει να είναι μία πόλη και ένας δήμος με ασφάλεια, με ασφάλεια για όλους, χωρίς εξαιρέσεις και χωρίς διακρίσεις, από το κέντρο μέχρι κάθε γωνιά, κάθε γειτονιά μέσα στη πόλη». Για άλλη μια φορά δηλαδή η ΝΔ προσπαθεί να μας πείσει πως αυτό που έχει ανάγκη η ελληνική κοινωνία είναι και άλλους αστυνομικούς.

Βέβαια στην Ελλάδα του 2022 που η ακρίβεια έχει εκτοξευθεί σε κάθε είδος πρώτης ανάγκης η αστυνομία μάλλον θα συλλαμβάνει απελπισμένες μανάδες όταν αυτές προσπαθούν να παραβιάσουν τα αντικλεπτικά συστήματα που υπάρχουν πλέον σε βρεφικά γάλατα. Αντί λοιπόν αυτή η κυβέρνηση της φτώχειας και της βίας να ασχοληθεί με αυτά τα ζητήμαατα επιλέγει να προσλαμβάνει παραπάνω αστυνομικούς και να τους εξοπλίζει μάλιστα με 120 περίπου νέα οχήματα αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ. Αλλά τουλάχιστον τα 63 από αυτά διακρίνονται για τις "ελάχιστες εκπομπές CO2" οπότε μπορούμε τουλάχιστον να έχουμε τη περιβαλλοντική μας συνείδηση καθαρή(!).

Ουσιαστικά αυτό που αποδεικνύεται μέσα από αυτή τη κατάσταση είναι πως η κυβέρνηση στηρίζεται μόνο σε ένα καθεστώς τρομοκρατίας και καταστολής. Έτσι την ίδια στιγμή που κόσμος πετιέται έξω από το σπίτι του από την αστυνομία για οφειλές λίγων χιλιάδων ευρώ, οι τράπεζες πλουτίζουν αποκτώντας περιουσιακά στοιχεία για ψίχουλα. Οπότε με λίγα λόγια η απάντηση της κυβέρνησης Μητσοτάκη για αυτό τον δύσκολο χειμώνα είναι πώς παρόλο που μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας δε θα έχει θέρμασνη ή ακόμα και σπίτι τουλάχιστον θα έχει πληθώρα αστυνομικών να τον “προστατεύουν”.

Δεν πρέπει να επιτρέψουμε αυτή η κατάσταση να συνεχιστεί! Τα πληττόμενα μέλη αυτής της κοινωνίας, οι εργαζόμενοι, η νεολαία και τα φτωχά λαϊκά στρώματα όλου του κόσμου πρέπει να ενωθούμε και να εναντιωθούμε σε κάθε πολιτική που μας διχάζει και μας καταπιέζει. Με τους αγώνες μας πρέπει να επιβάλουμε τις δικές μας ανάγκες ενάντια σε μια ισχνή μειοψηφία που μας καταδικάζει στην εξαθλίωση.

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΨΩΜΙ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΥΓΕΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ – ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ


  • ΚΑΤΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
  • ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ – ΠΑΙΔΕΙΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ – ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ – ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ
  • ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ