Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021

6ος ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΕ ΔΑΠΑΝΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

 


Ακόμα μια «διάκριση» κατέκτησε ο αρχηγός του επιτελικού κράτους, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος κατατάχθηκε 6ος στην Ευρώπη στις διαφημιστικές δαπάνες για τα social media. Σύμφωνα με έρευνα που έγινε από μέσα ενημέρωσης στο Βέλγιο, ο Μητσοτάκης φαίνεται να ξόδεψε 68.788 ευρώ, μόνο κατά το πρώτο εξάμηνο του 2021, για να διαφημίσει τον εαυτό του και την εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης ΝΔ στο Facebook και το Instagram. Όλα αυτά την ίδια στιγμή που η ΝΔ είναι το πιο χρεοκοπημένο κόμμα στην Ευρώπη (χρέη 342 εκ. ευρώ) αλλά και το τρίτο κόμμα πανευρωπαϊκά σε διαφημιστικές δαπάνες, καθώς, ήδη από την προεκλογική καμπάνια το 2019 έως και σήμερα έχει ξοδέψει 648.950 ευρώ, μόνο για διαφημίσεις στην Google.

Η ά(χ)ριστη κυβέρνηση Μητσοτάκη ξοδεύει υπέρογκα ποσά για τις επικοινωνιακές της «φιέστες», ενώ επιλέγει να αφήσει το ΕΣΥ στο έλεος του τέταρτου κύματος της πανδημίας που καλπάζει. Για τους εργαζόμενους, τους φτωχούς και τους νέους επιφυλάσσει ένα μαύρο αστυνομοκρατούμενο κράτος που θα τσακίζει όποιον αντιστέκεται. Σε αυτήν την κατεύθυνση, επενδύει υπέρογκα ποσά στις δυνάμεις καταστολής για την ενίσχυση προσωπικού και εξοπλισμού και δίνει γη και ύδωρ στα ΜΜΕξαπάτησης σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να χτίσει το επικοινωνιακό της προφίλ.

Όποιος αντιδρά στην ανεύθυνη και εγκληματική πολιτική της αντιμετωπίζει το μένος των μηχανισμών καταστολής, τις συμμορίες των ΜΑΤ – ΟΠΚΕ – ΔΡΑΣΗ και εξοντωτικά πρόστιμα και κατηγορίες. Με αυτούς τους τρόπους οι νεοφιλελεύθεροι του Μητσοτάκη προσπαθούν να κρύψουν την εγκληματική διαχείριση της πανδημίας, να φιμώσουν και να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους, τη νεολαία και τα φτωχά λαϊκά στρώματα.

Δεν θα τους περάσει! Πρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Με τους μαζικούς και ανυποχώρητους αγώνες μας να διώξουμε την κυβέρνηση της φτώχειας και της βίας και να επιβάλλουμε τις ανάγκες και τα δικαιώματά μας.


ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΨΩΜΙ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΥΓΕΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ – ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ


● ΚΑΤΩ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ

● ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ – ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ/ΚΑΝΑΛΙΑ 

●ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ