Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021

ΑΝΑΙΤΙΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΚΕ ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΑ

 



Στην πληθώρα περιστατικών σύλληψης πολιτών χωρίς καμία απολύτως αιτία έρχεται να προστεθεί άλλη μια εγκληματική δράση της συμμορίας ΟΠΚΕ. Οι εν λόγω αστυνομικοί φορώντας κουκούλες και φέροντας όπλα, κυριολεκτικά «μπούκαραν» σε ταβέρνα στο Ηράκλειο Κρήτης και συνέλαβαν έναν πελάτη καθώς και την γυναίκα του ιδιοκτήτη.

Οι μισθοφόροι της ΕΛ.ΑΣ το βράδυ του Σαββάτου 10/07 εισέβαλαν στην ταβέρνα για να συλλάβουν τον ιδιοκτήτη με πρόσχημα τη μη τήρηση των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία. Η υποτιθέμενη αυτή παραβίαση αφορούσε την μουσική η οποία ήταν πιο δυνατή από το επιτρεπτό όριο των ντεσιμπέλ. Όταν οι πελάτες διαμαρτυρήθηκαν για την αποτρόπαια συμπεριφορά των αστυνομικών, καθώς  «όλα ήταν νόμιμα» σύμφωνα με τις μαρτυρίες τους, οι αστυνομικοί κάλεσαν ενισχύσεις. Την πάνοπλη και κουκουλοφορεμένη ομάδα της ΟΠΚΕ, η οποία και συνέλαβε έναν πελάτη και τη γυναίκα του ιδιοκτήτη επειδή διαμαρτύρονταν για την άδικη και βίαιη συμπεριφορά των αστυνομικών. Αργότερα η ΕΛΑΣ έσπευσε να κατηγορήσει τους θαμώνες για βίαιη συμπεριφορά, κάτι που όμως διαψεύδεται περίτρανα από τα αναρτημένα βίντεο.

Είναι έκδηλο για ακόμη μια φορά πως η κυβέρνηση του Μητσοτάκη έχει δώσει ασυλία στους πραιτοριανούς του Χρυσοχοΐδη να χτυπούν και να συλλαμβάνουν, με τα πιο γελοία προσχήματα. Οι ηθικοί αυτουργοί αυτών των εγκλημάτων πετσοκόβουν τους προϋπολογισμούς για Υγεία και Παιδεία για να εξοπλίζουν με κάθε είδους καινούρια «εργαλεία» καταστολής, αυτούς που δέρνουν παιδιά, ανθρώπους που κάθονται σε παγκάκια, υγειονομικούς υπαλλήλους και πελάτες ταβέρνας. Θέλουν να επιβάλλουν ένα καθεστώς αστυνομοκρατίας και καταστολής για να τρομοκρατήσουν οποιονδήποτε τολμήσει να αντιδράσει στα νεοφιλελεύθερα σχέδια τους.

Δεν ανεχόμαστε την κυβέρνηση της ασπίδας και του γκλοπ. Δεν ανεχόμαστε μια κυβέρνηση που χτυπάει ανεξέλεγκτα όποιον βρεθεί στο διάβα της. Με τους αγώνες μας θα σταματήσουμε τους ά(χ)ριστους και θα υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας.


Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΨΩΜΙ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΥΓΕΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ – ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ


●ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΜΑΤ-ΟΠΚΕ-ΔΙΑΣ

●ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ

●ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ – ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ