Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021

ΑΓΡΙΟΣ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ 50ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΟΠΚΕ

 Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ



Ένα ακόμη περιστατικό αστυνομικής βίας και αυθαιρεσίας σημειώθηκε την Παρασκευή 2 Ιουλίου κοντά στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, περίπου στις 3 π.μ. Συγκεκριμένα, ένας 50χρονος άνδρας (Χ.Α.) δέχθηκε εντελώς αναίτια επίθεση επειδή δεν σταμάτησε αμέσως στο σήμα αστυνομικών για έλεγχο. Αμέσως οι άνδρες της ΟΠΚΕ του έφραξαν με επικίνδυνο τρόπο τον δρόμο και αφού τον σταμάτησαν, τον τράβηξαν χωρίς καμία αιτιολόγηση έξω από το αυτοκίνητο ρίχνοντάς τον με δύναμη στην άσφαλτο και άρχισαν να τον χτυπάνε όλοι μαζί με αγριότητα. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, οι αστυνομικοί έδιωξαν με θράσος το ασθενοφόρο που μετέφερε τον 50χρονο στο ΑΤ Ευόσμου, ενώ ο Χ.Α. μπόρεσε να νοσηλευτεί μετά από δύο μέρες, την Κυριακή 4/7/20. Η αστυνομία τον «φόρτωσε» με τις κατηγορίες της απείθειας και αντίστασης κατά της αρχής.

Το παραπάνω περιστατικό έρχεται να προστεθεί επάξια στη λίστα των βάρβαρων επιθέσεων της αστυνομίας, μια λίστα που μέρα με την μέρα μεγαλώνει. Η καταστολή είναι το βασικό εργαλείο της κυβέρνησης, ώστε να μπορέσει να επιβάλει και να υλοποιήσει τα μνημονιακά της σχέδια. Απλώνει πάνω από ολόκληρη τη χώρα το πέπλο της αστυνομοκρατίας και της καταστολής, αφήνοντας ανεξέλεγκτες τις ομάδες – συμμορίες των ΜΑΤ – ΟΠΚΕ – ΔΡΑΣΗ. Σπέρνοντας φόβο, βία και μοιράζοντας πρόστιμα και πλαστές κατηγορίες προσπαθούν να τρομοκρατήσουν όλους όσους αντιλαμβάνονται την εγκληματική διακυβέρνηση του Μητσοτάκη και των επιτελείων του, αλλά και φυσικά να εξαθλιώσουν και να εξευτελίσουν ακόμα παραπάνω τα πιο χτυπημένα τμήματα της κοινωνίας. 

Ως εδώ! Με τους αγώνες μας να δώσουμε ένα τέλος στην κρατική καταστολή, τις χουντοαπαγορεύσεις, τις συλλήψεις και τους ξυλοδαρμούς. Η τρομοκρατία που επιχειρεί να επιβάλλει η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν θα περάσει.


ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΨΩΜΙ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΥΓΕΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ – ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ


• ΚΑΤΩ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ

• ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ

• ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ – ΠΑΙΔΕΙΑ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ