Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΣΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ

 

Εδώ και χρόνια πραγματοποιείται μια αλλεπάλληλη σφαγή του αγωνιζόμενου παλαιστινιακού λαού από το Ισραήλ και τις ΗΠΑ. Η Ελλάδα από την αρχή της επίθεσης μέχρι και σήμερα τάσσεται υπέρ της εξόντωσης των Παλαιστινίων.

Ανά τα χρόνια, οι ελληνικές κυβερνήσεις παίρνουν άμεσα ή έμμεσα θέση υπέρ των δολοφόνων του Ισραήλ, όπως δείχνουν οι πρόσφατες δηλώσεις του υπουργείου Εξωτερικών «η Ελλάδα εκφράζει την έντονη ανησυχία της για τις πρόσφατες πυραυλικές επιθέσεις εναντίον αμάχου πληθυσμού στο Ισραήλ, οι οποίες είναι καταδικαστέες, και καλεί για τον άμεσο τερματισμό τους... αναγνωρίζοντας το δικαίωμα του Ισραήλ στην αυτοάμυνα». Παράλληλα, η κυβέρνηση Μητσοτάκη υπέγραψε, στις 4 Μαΐου, «αμυντικές συμφωνίες» με το Ισραήλ που αφορούν την εφοδιαστική υποστήριξη του πολεμικού Ναυτικού και  του Στρατού Ξηράς. Ταυτόχρονα, το ορμητήριο των ΗΠΑ στη Σούδα, καθώς και οι βάσεις του ΝΑΤΟ στο Στεφανοβίκειο, τη Λάρισα και την Αλεξανδρούπολη, εξοπλίζονται συνεχώς προκειμένου να δώσουν την δυνατότητα στον σφαγέα Μπάιντεν για περεταίρω επεμβάσεις. Οι ίδιες «ασκήσεις» που εκπαιδεύουν τους Ισραηλινούς πιλότους να βομβαρδίζουν άμαχο πληθυσμό, εκπαιδεύουν τώρα και τον Ελληνικό στρατό στις βάσεις των ΗΠΑ. Οι χώρες του ΝΑΤΟ είναι συνένοχοι δολοφόνοι!

Στο αιμάτινο φόντο των νεκρών και των καταπιεσμένων, οι νεοφιλελεύθερες κυβερνήσεις και τα τσιράκια τους προωθούν τα συμφέροντά τους. Η ελληνική κυβέρνηση είναι συνένοχη, καθώς συμμετέχει στον αντιδραστικό άξονα με τα αιματοβαμμένα καθεστώτα σε Ισραήλ και Αίγυπτο και μάλιστα προχωράει σε όλο και πιο στενή στρατιωτική συνεργασία. Η στάση της κυβέρνησης ΝΔ, που κάνει συμφωνίες με τους σφαγείς των ΗΠΑ και του Ισραήλ, μετατρέποντας τη χώρα σε ένα απέραντο στρατόπεδο του ΝΑΤΟ, καθιστά την Ελλάδα ηθικό αυτουργό κάθε δολοφονίας στο μέτωπο της Παλαιστίνης.

Οι εργαζόμενοι, η νεολαία και τα φτωχά λαϊκά στρώματα οφείλουμε να υπερασπιστούμε τον αγωνιζόμενο παλαιστινιακό λαό και να ανατρέψουμε τις πολεμοκάπηλες κυβερνήσεις και τα πολεμικά σφαγεία που μας ετοιμάζουν.


ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΛΑΟ!