Κυριακή 25 Απριλίου 2021

ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: ΤΟ SUCCESS STORY ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ

 

Πριν 4 μήνες η κυβέρνηση των α(χ)ρίστων, με τις γνωστές της μεγαλοστομίες, παρουσίαζε το σχέδιο των εμβολιασμών που θα μας «έσωζε» από την πανδημία. Η δήθεν αποτελεσματικότητα του σχεδίου αποτελεί το βασικό χαρτί του Μητσοτάκη, τόσο για να καλύψει τις τραγικές ελλείψεις στο ΕΣΥ, που έχουν οδηγήσει σε χιλιάδες θανάτους ασθενών εκτός ΜΕΘ, όσο και για να πείσει για την επιτυχή διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση της ΝΔ. Οι πίνακες και τα στατιστικά που παρουσιάζονται από τον πρωθυπουργό και άλλα κυβερνητικά στελέχη και δείχνουν την Ελλάδα ανάμεσα στους πρώτους των πρώτων, στην πορεία των εμβολιασμών, δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους και αποκαλύπτουν ακόμα μια φορά τα τεράστια ψέματα της κυβέρνησης. Σύμφωνα με τα στατιστικά, η Ελλάδα βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις (μεταξύ χωρών της Ε.Ε), όσον αφορά το ποσοστό του πληθυσμού που έχει λάβει τουλάχιστον μία δόση εμβολίου (14,6%), ενώ έχουν εμβολιαστεί πλήρως μόλις 784.150 (7,6% του πληθυσμού).



Η ταχύτατη και υποδειγματική – κατά τον Μητσοτάκη – λειτουργία του εμβολιαστικού προγράμματος «Ελευθερία» είναι ακόμα μια απάτη της κυβέρνησης. Το χρονοδιάγραμμα του «άριστου» επιτελείου έχει πέσει τελείως έξω, με εκπαιδευτικούς, μαθητές, εργαζόμενους σε κλάδους που λειτουργούν και ευπαθείς ομάδες να παραμένουν ανεμβολίαστοι. Ταυτόχρονα, ο Μητσοτάκης αποποιήθηκε τις ευθύνες του άλλη μια φορά, δηλώνοντας ότι οι περισσότεροι νεκροί ήταν ανεμβολίαστοι, μετατρέποντας ακόμα και τον εμβολιασμό σε «ατομική μας ευθύνη»! Σε μια προσπάθεια να επιδείξει «επιτελική ετοιμότητα» ανακοίνωσε την non stop λειτουργία των εμβολιαστικών κέντρων, χωρίς επιπλέον προσωπικό, που θα οδηγήσει στην εξουθένωση των εργαζόμενων σε αυτά. Το επικείμενο άνοιγμα του τουρισμού, η «θυσία για τους τουρίστες που φέρνουν χρήματα» (κατά την υφυπουργό Σ.Βούλτεψη) θα πραγματοποιηθεί ξανά χωρίς σχέδιο και χωρίς ενίσχυση του ΕΣΥ. Η άρση του μακροβιότερου και αναποτελεσματικότερου lockdown παγκοσμίως  θα γίνει με μόνο μέτρο τα αμφιλεγόμενα, μη διαθέσιμα προς όλους self tests, την κορωνίδα του δόγματος της ατομικής ευθύνης, ώστε να κατηγορηθούμε πάλι εμείς στην έκρηξη του επόμενου κύματος της πανδημίας. Εδώ και έναν χρόνο το μόνο σχέδιο της κυβέρνησης είναι να σώσει το τομάρι της, αποκρύπτοντας την πραγματικότητα και εξοπλίζοντας την αστυνομία για να τρομοκρατεί και να καταστέλλει όποιον αντιδρά και διεκδικεί τα δικαιώματά του. 

Φτάνει πια! Δεν πρέπει να ανεχτούμε την κυβέρνηση να παίζει με την υγεία και τη ζωή μας. Στους δρόμους, στις πλατείες, στις γειτονιές με μαζικούς κι ανυποχώρητους αγώνες να παλέψουμε για δημόσια και δωρεάν υγεία για όλους.


ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΥΓΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ - ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ


●ΚΑΤΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΙΑΣ 

●ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ

●ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ- ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ