Δευτέρα 19 Απριλίου 2021

ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ

ΝΕΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΜΕΘ ΞΕΓΥΜΝΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Νέα έρευνα του iMEdD, κάνοντας τον απολογισμό του περασμένου έτους, αποκάλυψε στοιχεία που κανένα από τα καλοπληρωμένα κανάλια δεν έχει αναφέρει. Συγκεκριμένα, το 2020, στην χώρα καταγράφηκαν 8.300 περισσότεροι θάνατοι  από αυτούς που προβλέπονταν, εκ των οποίων το 61% επρόκειτο για ασθενείς covid-19. Είναι ολοφάνερο ότι οι υπόλοιποι θάνατοι είναι και αυτοί, κατά μεγάλη πλειοψηφία, αποτέλεσμα της διάλυσης του ΕΣΥ, μιας που όλα σχεδόν τα δημόσια νοσοκομεία έχουν μετατραπεί αποκλειστικά σε νοσοκομεία αναφοράς covid, αφήνοντας εκτός ΜΕΘ ασθενείς με άλλα νοσήματα. Ταυτόχρονα, η διαλογή ασθενών, στην οποία έχει καταφύγει το ΕΣΥ, έχει στοιχήσει τον θάνατο σε δεκάδες ασθενείς, ηλικίας ακόμα και 60 ετών, ενώ σε διάστημα 3 μηνών παρατηρήθηκε ότι 7 στους 10 ασθενείς covid-19 έχασαν τη ζωή τους εκτός ΜΕΘ.

Ποια μέτρα πήρε η κυβέρνηση για να σταματήσει το όργιο θανάτων; Σχεδιάζουν το άνοιγμα της αγοράς, ένα ακόμα εγκληματικό και, όπως φαίνεται αποτυχημένο, άνοιγμα του τουρισμού. Όσο οι μεγαλοξενοδόχοι και οι επιχειρηματίες θα κερδοσκοπούν, οι νεκροί και οι διασωληνωμένοι θα αυξάνονται, το ΕΣΥ θα καταρρέει και η αστυνομία θα δέρνει στον δρόμο όποιον αντιστέκεται. Έτσι οραματίζονται οι άθλιοι της ΝΔ την «διαχειρίσιμη κατάσταση» και το «τέλος του τούνελ»…

Να μην τους αφήσουμε να παίζουν με τις ζωές μας, με τα δικαιώματα και τις ελευθερίες μας! Η Υγεία δεν είναι εμπόρευμα και το δικαίωμα στη ζωή δεν ξεπουλιέται. Με από την αλληλεγγύη και την αυτοοργάνωσή μας να σπάσουμε στην πράξη την τρομοκρατία και να δώσουμε ένα τέλος στο σκηνικά πολέμου που επικρατούν στα νοσοκομεία. Όλοι στους αγώνες, σε δρόμους και γειτονιές να υπερασπιστούμε τα αυτονόητα!


ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΨΩΜΙ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΥΓΕΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ - ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ


– ΚΑΤΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΙΑΣ
– ΔΗΜΟΣΙΑ – ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ/ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ  ΕΣΥ
– ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΜΑΣ