Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021

H ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΝ Δ. ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ

  ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΑΣ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ


Την Παρασκευή 26/2 και το Σάββατο 27/2 πλήθος κόσμου διαδήλωσε σε ολόκληρη την χώρα διεκδικώντας την ικανοποίηση του δίκαιου αιτήματος του Δ. Κουφοντίνα (για την μεταφορά του στις φυλακές Κορυδαλλού) η κατάσταση της υγείας του οποίου αυτή τη στιγμή είναι πολύ σοβαρή. Σε αρκετές πόλεις (Αθήνα, Ιωάννινα, Θεσσαλονίκη κ.α) οι διαδηλωτές έσπασαν στην πράξη την τρομοκρατία της κυβέρνησης και εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους στον ετοιμοθάνατο απεργό πείνας και δίψας.

Ο Δ. Κουφοντίνας κοντεύει να πεθάνει με πλήρη ευθύνη της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Η εκδικητική στάση της κυβέρνησης είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς όλους τους εργαζόμενους, νέους και φτωχούς: Οποίος αγωνίζεται θα βρίσκει απέναντί του την καταστολή. Για αυτό οι πραιτοριανοί των Μητσοτάκη-Χρυσοχοΐδη εξαπέλυσαν ξανά ένα όργιο βίας εναντίον διαδηλωτών στην Αθήνα. Επιτέθηκαν μέχρι και σε δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ που προσπάθησαν να τραβήξουν πλάνα. 

Φτάνει πια! Να μην επιτρέψουμε να υπάρξει νεκρός απεργός πείνας. Με την συνέχιση των αγώνων μας να σταματήσουμε την εκδικητική και επικίνδυνη κυβέρνηση Μητσοτάκη που ποντάρει μόνο στην καταστολή, την τρομοκρατία και την φίμωση κάθε φωνής που αντιστέκεται.


ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΨΩΜΙ-ΥΓΕΙΑ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ-ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ


• ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΤΟΥ Δ. ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ

• ΚΑΤΩ Η ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ

• ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ