Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΑΠΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ 21ΧΡΟΝΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΓΑΔΑ

 

Ακόμα ένα περιστατικό αστυνομικής βαρβαρότητας και αυθαιρεσίας συνέβη στον απόηχο των μαζικών διαδηλώσεων στη Νέα Σμύρνη ενάντια στην κρατική καταστολή. Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει το ίδιο το θύμα, στις 10/3, πάνοπλοι αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής απήγαγαν βίαια τον 21χρονο Α.Π. την ώρα που επέστρεφε σπίτι του δένοντάς τον με χειροπέδες και φορώντας του κουκούλα(!) για να καταλήξει στην ΓΑΔΑ.

Σύμφωνα με την μαρτυρία που έκανε ο ίδιος  ο 21χρονος, βασανίστηκε απάνθρωπα τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά. Αφού του αρνήθηκαν την επικοινωνία με δικηγόρο και δεν του επέτρεψαν ούτε καν να πιει ούτε νερό, οι βασανιστές του Χρυσοχοΐδη χρησιμοποίησαν μεθόδους «ανάκρισης» που θυμίζουν την περίοδο της χούντας. Οι αστυνομικοί που βρίσκονταν εκεί στην κυριολεξία τον σακάτεψαν στο ξύλο: του έδεναν τις χειροπέδες τόσο σφιχτά που ένιωθε τα χέρια του να καίνε, τον χτυπούσαν ανελέητα σε όλο το σώμα μέχρι να ομολογήσει αυτά που δεν έκανε, και τον έβριζαν συνεχώς. Έφτασαν στο σημείο να του πουν δείχνοντάς  του ένα παράθυρο ότι: «Αν θες να λυτρωθείς, δεν θα σε εµποδίσει κάποιος».

Οι τύραννοι-βασανιστές της ΕΛ.ΑΣ φαίνεται πώς έχουν το ελεύθερο από την κυβέρνηση να δρουν ανεξέλεγκτα και να ξυλοκοπούν οποιονδήποτε αγωνίζεται ενάντια στο καθεστώς αστυνομοκρατίας. Αυτή η τακτική να κυνηγάνε αθώους, να κατασκευάζουν κατηγορητήρια,  να χρησιμοποιούν απάνθρωπες τακτικές ψυχολογικού και σωματικού πολέμου, αδιαφορώντας πλήρως ακόμα και για στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα είναι το σχέδιο έντασης που επιχειρεί να επιβάλλει η κυβέρνηση της ΝΔ.

Πρέπει να απαλλαγούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα από αυτήν την βάρβαρη και αυταρχική κυβέρνηση η οποία κυβερνά πλέον μόνο με τα γκλοπ. Να συνεχίσουμε στον δρόμο των εργαζόμενων και της νεολαίας στη Νέα Σμύρνη, στο δρόμο των φοιτητικών κινητοποιήσεων, στον δρόμο του αγώνα.  


ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΨΩΜΙ ΥΓΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ - ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ


●ΚΑΜΙΑ ΔΙΩΞΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
●ΚΑΤΩ Η ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ
●ΕΞΩ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΣΧΟΛΕΣ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ