Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021

Η ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ

 ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΤΩΡΑ, ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!



Σήμερα, 46 μέρες μετά την απεργία πείνας ο Δ. Κουφοντίνας, προχωράει και σε απεργία δίψας ζητώντας από τους γιατρούς να αφαιρεθεί ο ορός ενυδάτωσης. Εδώ και μέρες νοσηλεύεται σε ΜΕΘ ,ενώ βρίσκεται στην κυριολεξία στο κατώφλι του θανάτου εξαιτίας της αναλγησίας και της εκδικητικής στάσης της κυβέρνησης.

Το μόνο που ζητάει ο Κουφοντίνας είναι η μεταφορά του πίσω στον Κορυδαλλό, αίτημα απολύτως δίκαιο. Η κυβέρνηση του Μητσοτάκη εκδικητικά αρνείται στον κρατούμενο ακόμα και τα αυτονόητα, την ίδια στιγμή που καταδικασμένοι χρυσαυγίτες κυκλοφορούν ελεύθεροι. Τον μετέφερε σε φυλακές υψίστης ασφαλείας στο Δομοκό, εξαιρώντας τον από την  νομοθεσία και τώρα τον αφήνει να πεθάνει.

Η κυβέρνηση διψάει για αίμα και βιάζει τα δημοκρατικά δικαιώματα και ελευθερίες μας

Η κυβέρνηση της ΝΔ εκδικείται και στέλνει στον θάνατο τον Κουφοντίνα, την ίδια στιγμή που σιωπούσε 3 ολόκληρες εβδομάδες για τον «γνωστό σκηνοθέτη-ηθοποιό». Αντιμετωπίζουν κάθε μορφή αντίδρασης – από την απεργία πείνας του Κουφοντίνα μέχρι τους φοιτητικούς αγώνες ενάντια στο αντιεκαπαιδευτικό νομοσχέδιο – με ωμή βία, αστυνομοκρατία και καταστολή.

Φτάνει πια! Η πάλη για την άμεση δικαίωση των αιτημάτων του κρατουμένου Κουφοντίνα είναι άμεσα συνδεμένη με την πάλη ενάντια στην εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης στη διαχείριση της πανδημίας, ενάντια στην αντιεκπαιδευτική και αντεργατική της πολιτική, ενάντια στο Κράτος Έκτακτης Ανάγκης που με ξύλο, συλλήψεις κι εξοντωτικά πρόστιμα απειλεί τη ζωή όλων των εργαζομένων, των νέων και των φτωχών.


ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΨΩΜΙ-ΥΓΕΙΑ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ-ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ


•ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥ ΠΕΙΝΑΣ Δ. ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ – ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΞΑΙΡΕΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ
•ΚΑΤΩ Η ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ
•ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ  ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ