Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΧΟΥΝΤΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ!

 


Σε ένα νέο περιστατικό «ανεμελιάς» επιδόθηκε για άλλη μια φορά η κυβέρνηση της ΝΔ. Στις 6/2 ο Μητσοτάκης, μαζί με αρκετά στελέχη της κυβέρνησης, πήγε εκδρομούλα στην Ικαρία,  υποτίθεται για να επιβλέψει την διαδικασία των εμβολιασμών. Ο πρωθυπουργός  εντελώς απροκάλυπτα συμμετείχε σε «κορονο-γεύμα» στο σπίτι του βουλευτή Σάμου X. Στεφανάδη μαζί με άλλα 50 άτομα (στελέχη και μέλη της ΝΔ, αστυνομικοί κ.α.), χωρίς να τηρούν κανένα μέτρο προστασίας. Την ίδια στιγμή, η αστυνομία συνέχιζε το ρεσιτάλ αυταρχισμού επιβάλλοντας πρόστιμο 300€ για «άσκοπη μετακίνηση» σε μια γιαγιά 80 χρονών που πουλούσε λαχανικά σε πλατεία της Λαμίας (!)

 Η άθλια κυβέρνηση της ΝΔ, μας κουνάει το δάχτυλο για «ανευθυνότητα» και μη τήρηση των μέτρων, ενώ ο Μητσοτάκης και η παρέα του παραβιάζουν κάθε μέτρο. Γιατί τα μέτρα ισχύουν καθώς φαίνεται μόνο για τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τη νεολαία, τους φτωχούς και τους συνταξιούχους.

 Γιατί αν είσαι ανήμπορος φτωχός ηλικιωμένος-Τρως πρόστιμο 300€!

 Αν είσαι φοιτητής και θέλεις να τιμήσεις την εξέγερση του Πολυτεχνείου-Τρως ξύλο, σύλληψη και πρόστιμο ύψους 900 ευρώ!

Από την άλλη, αν είσαι κυβερνητικό στέλεχος ή παρατρεχάμενος της ΝΔ δεν κινδυνεύεις από κανένα μέτρο και κανένα πρόστιμο.

Τα δύο μέτρα και δύο σταθμά της κυβέρνησης έχουν ξεπεράσει κάθε όριο λογικής. Γιατί την ίδια ώρα που επιβάλει νέο σκληρό lockdown στην Αττική, όπου η πληρότητα των ΜΕΘ είναι πάνω από 70%, ο Μητσοτάκης ωρύεται περί «ατομικής ευθύνης» και βαυκαλίζεται ότι τα μέτρα είναι καθολικά και αφορούν τους πάντες.

Ένα είναι σίγουρο. Για το «κορονο-πάρτυ» στην Ικαρία δεν θα επιβληθεί κανένα πρόστιμο. Μόνο σε φτωχούς επιβάλλουν εξοντωτικά πρόστιμα όπως στους φοιτητές στα Γιάννενα και σε εργαζόμενους που πάνε στη δουλειά τους, περαστικούς κλπ(!)

Η κυβέρνηση με την «ατομική ευθύνη» και η αστυνομία με τους ξυλοδαρμούς, τις συλλήψεις και τα εξοντωτικά πρόστιμα επιτίθενται με λύσσα σε όποιον τολμήσει να βγει στο δρόμο, να διαμαρτυρηθεί για την εγκληματική διαχείριση της πανδημίας και να διεκδικήσει πραγματικά μέτρα προστασίας. Τιμωρούν μέχρι και ταλαίπωρους ηλικιωμένους προσπαθώντας να φιμώσουν ολόκληρη την κοινωνία και να εδραιώσουν ένα καθεστώς αστυνομοκρατίας και καταστολής.

Ήρθε η ώρα να μπει ένα τέλος στην κοροϊδία και την αναλγησία των επικίνδυνων νεοφιλελεύθερων της ΝΔ και του υπόλοιπου μνημονιακού συρφετού!


ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΨΩΜΙ-ΥΓΕΙΑ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ


● ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ- ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ

● ΚΑΤΩ Η ΑΣΤΥΝΟΜΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ