Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021

ΔΕΙΛΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ… ΔΗΛΑΔΗ «ΑΡΙΣΤΟΙ»!

 


Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ. ΑΝΤ’ ΑΥΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ «ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ». ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΕΙ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΞΥΛΟΦΟΡΤΩΝΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΣΤΙΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 6 ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΛΑΒΕ 23, ΕΠΕΒΑΛΛΕ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ 900€ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΣΕ ΜΕ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ.


ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 17/11



XTEΣ, 6/1:

Παπάς χωρίς μάσκα ραντίζει περιπολικά με τους αστυνομικούς να του ανοίγουν τις πόρτες, ενώ μία αστυνομικός, κατεβάζει την μάσκα της και φιλάει τον σταυρό που κρατούσε ο ιερέας στο χέρι του(!) 


ΕΔΩ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ, ΟΛΑ ΚΑΛΑ;



ΕΔΩ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ 6 ΓΕΝΑΡΗ (ΔΗΛΑΔΗ ΟΧΙ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ, 26 ΝΟΕΜΒΡΗ Ή 6 ΔΕΚΕΜΒΡΗ);



Επιτελικό κράτος δύο ταχυτήτων: Ανέμελες βόλτες στην Πάρνηθα, εμβόλια για τους «άριστους» κομματικούς της ΝΔ και ετσιθελικά ανοιχτές εκκλησίες…αλλά πρόστιμα, μέτρα και ξύλο για τους υπόλοιπους.


1. O αντιπρόεδρος του κυβερνώντος κόμματος δηλώνει ότι επέτρεψαν συνωστισμό στη Θεσσαλονίκη για να μην πάνε κόντρα στην Εκκλησία: «Τότε κάποιοι λοιμωξιολόγοι μας έλεγαν ότι θα έπρεπε να γίνει καραντίνα στη Θεσσαλονίκη πριν την εορτή του Αγίου Δημητρίου. Εμείς από σεβασμό... δεν βάλαμε καραντίνα πριν τη γιορτή του Αγίου Δημητρίου...».

2. Αλλά ο Μητσοτάκης δηλώνει: «Δεν μας είπε κανείς να κλείσουμε τη Θεσσαλονίκη. Κανένας ειδικός δεν μας το είχε υποδείξει αυτό…» (!)

3. Οι εκκλησίες άνοιξαν 6/1, αφού πρώτα η κυβέρνηση είχε επιτρέψει να ανοίξουν κανονικά τα χριστούγεννα και πρωτοχρονιά και αφού είχε δοθεί το πράσινο φως για ήπια αστυνόμευση.


Με λίγα λόγια η κυβέρνηση έκανε πως παίρνει μέτρα και η εκκλησία έκανε πως τα εφαρμόζει – ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ…


Που ήταν χτες οι 5.000 αστυνομικοί οεο;


Μήπως φυλάνε ακόμα το Πολυτεχνείο;


17 Νοέμβρη και 6 Δεκέμβρη με χουντική απαγόρευση συναθροίσεων τα ΜΑΤ επιτέθηκαν με λύσσα σε διαδηλωτές, άνοιξαν κεφάλια, συνέλαβαν και επέβαλλαν εξοντωτικά πρόστιμα, ενώ προχώρησαν σε προσαγωγές και συλλήψεις.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ – ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΥΓΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ